Yorum Yok Unknown 6 Haziran 2012 Çarşamba
    Olimpos Akdeniz'in müthiş dalgalarıyla birleşip dans ettiği, bazılarının hayallerini süsleyen, bazılarınında bu hayalleri uyguladığı, vazgecemedigi cok farklı bi ortamdır
    Antalya' ya 80, Kemer' e ise 30 km. uzaklıkta yer alana olimposun en cok tercih sebebi bungalovlar yani agac evlerdir.Tüm yılını büyük stres ve kosturmacayla gecirmis anadolu insanının dogadan uzaklasamadıgı , tatili büyük ve kalabalık sehirlerde degilde daha cok doga ile ic ice olan sabahları kusların cıvıltısyla uyanmak istedigi yerlerde gecirmek istedigini düsünürsek,bu agac evler böyle bir tatil icin bicilmis kaftan gibi duruyor..

    Bu agac evlerde uyuyabilir,farklı milletlerden insanlarla tanısabilir,kendiniz pisirip yiyebilir,denizin o müthis dalga seslerinde ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebilirsiniz.. Yeni tanıstıgınız komsularınızla her türlü aktiviteyi yapabilirsiniz.Ates yakabilir, cevresinde dans edip sahilde denize karsı ates basında sarkılar söyleyebilirsiniz...Aksamları gitar esliginde müzik tanrılarına serenad yapabilirsiniz. Dısko meraklıları ise ozel hazırlanmıs barlar ve diskolarda sabahın ılk ısıklarına kadar cılgınca eglenebilirler..
     Gencler tarafından cok ragbet edilen agac evler kız arkadasınız, sevgiliniz esiniz ve dostunuzla gelebileceğiniz en rahat en huzurlu en keyifli tatil mekanlarındandır..Bu ortamda aynı anda eglence, tarih,,doga ve özgürlük yasanıyor. Atesin basından uzaklasıp,sahilde büyülü kumlara kendinizi attıgınızda yızldızlarla iletisime gecebilirsiniz. Bu deli dolu ortamdan kendinizi alabilriseniz,sahilin kumlarında uykuya dalabilirsiniz..Olimpos'da onlarca pansiyon bulunur hepsinin fiyatları özellikleri genellikle aynıdır ve hepsi birbirinie yakındır...Yinede asagıda ortalama fiyatları yazmıs bulunmaktayız
      Dilerimki siz ve yakınlarınız sevdiklerinizle beraber böyle muhtesem peri masalı gibi tatili en kısa zamanda yasarsınız..

Tesis Konaklama Fiyatları
1 Haziran 2012 - 1 Ağustos 2012
Kişi Başı
Tek Kişi
Oda Fiyatı
Ek Yatak
Standart Oda
Konaklama Tipi :
Yarım Pansiyon
40 TL
65 TL
80 TL






Fiyat Açıklaması : 1 Haziran 2012 - 1 Ağustos 2012 tarihleri arasında geçerlidir.


Fiyat Açıklamaları
Tek Kişi: Bir odada tek kişi konaklamasında geçerli olan fiyattır.
Kişi Başı: Aynı odada birden fazla kişi konaklamasında geçerli olan kişi başı fiyatıdır.
Oda Fiyatı: Kişi sayısına bakılmaksızın oda için ödenecek fiyattır.
Ek Yatak: Odaya eklenecek herbir artı yatak için talep edilen fiyattır.




Blogspot Üye İndirim Oranı
: % 0
Sezon Aralığı
: Tüm Yıl Açık
Denize Mesafesi
: 2000 metre
Havaalanına Uzaklığı
: 80 km
Oda Sayısı
: 15
Kredi Kartı İle Ödeme
: Var
Kredi Kartı Taksit Sayısı
: -
Ücretsiz Çocuk
: 0 - 6 Yaş
İndirimli Çocuk
:
Çocuk İndirim Oranı
: % 50








Olimpos' un cennet gibi sularından müthiş bi enstantane

Doganın zenginliklerinden faydalanmak sizin elinizde

Tarihi yerleri yakından görmek için müthiş olanaklar

RESİM GALERİSİ






















Yorumlar ;


Yorum Yap ;